/ Priser

Her finner du en generell prisliste på produkter og pakker du får kjøpt hos meg. For å sette sammen egne pakker, ta kontakt med meg via kontakt meg-linken i menyen så finner vi ut en løsning som passer deg! Tidene går også an å øke, men da vil prisen også øke litt. Det anbefales å lese hele denne siden før du kontakter meg.

Verdt å vite om mine pakker;

Alle pakkene inneholder minimum 5 ferdig redigerte bilder i høy oppløsning. Ønsker du flere bilder i din pakke kan det kjøpes for 50,- pr bilde. I prisen er redigeringen av maks 10 bilder inkludert, derfor tas det tillegg for bilder utover de 10.

Det er et kjøretillegg hvis jeg må ut av Lyngdal Sentrum. Adressen jeg går ut fra er; Prost Birkelands Gate 4, 4580 Lyngdal. Det er rådhuset i Lyngdal. Innenfor 10km vil det ikke tilkomme noe for kjøring. Satsen (hentet fra Skatteetaten) er 3,50kr pr kilometer, og den vil jeg gå ut fra.  

Mine pakker inkluderer ikke studiofotografering, jeg fotograferer omtrent utelukkende utendørs eller hjemme hos kunden. Ønskes bilder inne må du selv disponere plass. Det trenger ikke være veldig fancy, det holder med hjemme i stua eller lignende.

Ved fotografering på røde dager, altså helligdager, legges det til 100kr på fotograferingen. 

Kvittering sendes via mail.

 

Mine fotografipakker;

 • Nyfødt og Baby; 1500,-

  60 minutters fotografering. Fra 0-12 mnd. Innendørs eller utendørs, etter alder og vær. Rekvisita tas med av foreldrene.

 • Barn; 1000,-

  Utendørs fotografering, ca 60 minutter. + 200kr per person. Rekvisita tas med av foreldrene.
  Her tilbyr jeg også ‘Kakesmashing‘, for 400kr ekstra til 1-årsdagen. Kaken kan bakes av meg for enda et lite tillegg i prisen, og ved kjøp av ‘Kakesmashing’ vil tiden økes til 1,5 time. 

 • Portrett/Gravid/Dyr; 1200,-

  Utendørs fotografering, ca 60 minutter. Denne pakken inkluderer to personer evt to dyr, og er dere evt flere, legges det til 200kr utover de to som er inkludert. Ved dyrefotografering kan du selv velge om du vil være med på bildene eller ikke.

 • Forlovelsesbilder/Konfirmasjon; 1200,-

  Utendørs fotografering, ca 60 minutter.

 • Bryllup, portretter; 2500,-

  Utendørs fotografering, mellom 1,5-2 timer. Vi går på forhånd gjennom ønsker til bilder, lokasjoner og lignende. I denne pakken inngår ikke bilder i kirke eller på fest, det er kun bilder av brudepar + brudepiker/forlovere/groomsmen. Brudeparet får i denne pakken 15 bilder ferdig redigert.

 • Bryllup, halv dag; 4000,-

  Fotografering fra morgen frem til festen. Vi går på forhånd gjennom ønsker til bilder, lokasjoner og lignende. I denne pakken inngår bilder under forberedelser på dagen, bilder i kirke og bilder av brudepar + brudepiker/forlovere/groomsmen etter vielsen. Brudeparet får i denne pakken 20 bilder ferdig redigert. 

 • Bryllup, heldags; 9000,-

  Fotografering i kirken,utendørs portrettfotografering og fotografering på festen, ca 12 timer. Vi går på forhånd gjennom ønsker til bilder, lokasjoner og lignende. I denne pakken inngår det bilder fra før vielsen, under vielsen, portrettfotografering med brudepar/brudepiker/forlovere/groomsmen samt bilder fra festen. Ved booking av heldags bryllup, må det bookes minimum 2 måneder på forhånd. I denne pakken inkluderes minimum 50 bilder, ferdig redigert.